"Klanten kiezen voor ons doordat wij gaan voor een persoonlijke en op maat gemaakte benadering"

Waarom doen we het?

Wij vinden dat ICT te veel gaat over Technologie en te weinig over de toegevoegde waarde van Informatie en Communicatie. Toegevoegde waarde leveren aan de gebruikersorganisatie in het dagelijks gebruik van de ICT is waar wij energie van krijgen.

Door klanten te helpen om grip te krijgen op hun ICT verwachten wij een significante bijdrage te kunnen leveren aan een effici├źntere en effectievere bedrijfsvoering. Enerzijds als hulpmiddel voor de eindgebruiker bij de dagdagelijkse werkzaamheden en anderzijds als toegevoegde waarde voor de gehele organisatie.

Hoe doen we het?

Toegevoegde waarde leveren aan de gebruikersorganisatie in het dagelijks gebruik van de ICT is waar wij energie van krijgen. Dit doen we door de regie te nemen over hun ICT probleem of uitdaging en het management in dit veranderingsproces op een flexibele en pragmatische wijze te ontzorgen. Wij kunnen u hierbij helpen door onze bewezen standaard aanpak. Hiermee weten wij het verschil te maken, u te ontzorgen en de verantwoordelijkheid voor een succesvolle oplossing te garanderen.

Het ontstaan van De IT Regisseur

De IT Regisseur is in januari 2012 opgezet door John Pijpers en Tonny Verbraak. De paden van Tonny en John hebben zich gekruist als associates bij een groot adviesbureau. Beide hebben ruim 25 jaar ervaring in de ICT branche. Zij hebben De IT Regisseur opgezet omdat ze geloven dat ze daadwerkelijk de ICT dienstverlening binnen middelgrote bedrijven en instellingen kunnen verbeteren zodat men grip krijgt op de IT.