Het team van De IT Regisseur

Wij staan elke dag voor je klaar, voor al je vragen en voor het bieden van een oplossing voor elk probleem.

John Pijpers

Directeur

+31 (0) 6 49 41 70 39


ICT gaat te veel over Technologie en te weinig over de toegevoegde waarde van Communicatie en Informatie. Toegevoegde waarde leveren aan de gebruikersorganisatie in het dagelijks gebruik van ICT is waar ik energie van krijg. Ik vind het leuk om samen met het management de uitdagingen te analyseren, een visie te ontwikkelen en een pad uit te stippelen om daar te komen. Mijn rugzak die ik meebreng ik 25 jaar ICT ervaring in ICT outsourcing, ICT migratie en service management projecten.
In de ICT gaat alles automatisch, maar niets gaat vanzelf.

Geert van Atteveld

IT-Regisseur

+31 (0) 6 21 12 40 45


Samen met de klant op zoek naar de optimale inzet van ICT voor zijn bedrijfsvoering. Een brug bouwen tussen organisatie en techniek. Samen toewerken naar een top resultaat. Daar krijg ik energie van! Mijn ingrediënten: 10 jaar aan ervaring in service-, contract, ICT en projectmanagement in diverse branches. Energie, creativiteit, leergierigheid, aanpassingsvermogen en een can-do attitude. Ik ga graag samen uw uitdagingen aan.

Verandering, vooruitgang, verbetering, resultaat.

Ronnie van Kippersluis

IT-Regisseur

+31 (0) 6 11 79 28 11


Doen we de juiste dingen met onze IT organisatie? Zijn we hierin efficiënt en effectief? Wat ging er fout, goed en hoe gaan we verbeteren? Mijn drive is om een positieve bijdrage te leveren aan de begeleiding van deze vraagstukken. Door een flexibele en pragmatische aanpak help ik de IT dienstverlening op orde te krijgen en weer in controle te zijn. Naast 7 jaar ICT ervaring in beheer, service management en projecten, neem ik mijn enthousiasme en betrokkenheid mee.

Zijn we in control?

Laura Pijpers

Online marketeer

+31 (0) 6 44 23 62 11


Ik ben binnen De IT Regisseur verantwoordelijk voor de administratie en de (online) communicatie en marketing. Ik vind het geweldig hoe sommige bedrijven een online campagne inzetten en hier enorme exposure en omzet mee halen .Online is tegenwoordig zo belangrijk en ik ben erg geïnteresseerd in deze ontwikkelingen.

Online communicatie is waar mijn hart ligt.