Introductie samenwerkingsverband De IT Regisseur – the day after…

Netwerkborrel & Introductie samenwerkingsverband
8 mei 2019
Toon alles

Introductie samenwerkingsverband De IT Regisseur – the day after…

De IT Regisseur heeft op 15 mei 2019 haar eerste partnerbijeenkomst gehad. Met de circa 30 aanwezige netwerkpartners kijken we terug op een uitermate succesvolle avond. Diverse genodigden hebben aangegeven serieus te willen doorpraten om mede-partner te worden. Kortom de groei zit er goed in bij De IT Regisseur !

Het “samenwerkingsverband De IT Regisseur” stond deze avond centraal.

De aanwezigen herkenden zichzelf in het beeld dat je als zelfstandig professional soms collegialiteit mist, je wilt onderscheiden en de kans op opdracht vergroten.

Het samenwerkingsverband draagt daaraan bij door gezamenlijke acquisitie gebruikmakend van elkaars klantrelaties en/of uitvoering van  gezamenlijke projecten gebruikmakend van elkaars kennis en ervaring. Daardoor wordt het ook gemakkelijker om:

  • continuïteit te vergroten.
  • grotere opdrachten binnen te halen.
  • persoonlijk te ontwikkelen door kennisdeling,
  • elkaar collegiaal te stimuleren, uitdagingen/successen te delen  en een gezellige tijd met elkaar te hebben.

Hiervoor is een bijzondere en laagdrempelige samenwerkingsvorm opgezet, met partners als gelijkwaardige medeaandeelhouders.  Dat vraagt om uitleg en die kregen de netwerkpartners tijdens een zonnige netwerkborrel in Oud-Zuijlen (UT). Naast bier en plezier, waren er ook bitterballen en bovenal goede constructieve gesprekken. Er is flink ge-“netwerkt” wat ook diverse kansen en aanbevelingen opleverde.  De positieve energie was voelbaar.

Samen staan we Sterker !

We kijken terug op een geslaagde avond en we kijken vooruit naar verdere groei met als doel het komend jaar De IT Regisseur met 20 partners uit te breiden. Ben je actief als ICT-professional en heb je strepen reeds verdiend en ben je geïnteresseerd om met ons samen te werken… ?

Neem dan contact op met:

Hans Renée - Partner De IT Regisseur