Tonny Verbraak en Hans Renée nieuwe partners De IT Regisseur

ROOM your best move
Looking for a ROOM?
20 april 2018
Netwerkborrel & Introductie samenwerkingsverband
8 mei 2019
Toon alles

Tonny Verbraak en Hans Renée nieuwe partners De IT Regisseur

Met ingang van 1 maart 2019 zijn Tonny Verbraak (rechts op foto) en Hans Renée (links op foto) toegetreden als partner van De IT Regisseur.

“Na 7 succesvolle jaren is het tijd om De IT Regisseur verder uit te bouwen middels een vernieuwende partnerstructuur”, geeft John Pijpers aan. “Door het uitgebreide netwerk van Hans en de jarenlange kennis en ervaring van Tonny in de OOV-sector, kunnen we nog meer toegevoegde waarde aan onze klant bieden”.

Tonny Verbraak die in 2012 met Pijpers aan de wieg stond van de organisatie beaamt dat, “Samen staan we sterker. Als onafhankelijk ICT advies en project management bureau verwachten de middelgrote bedrijven en instellingen waar wij ons op richten dat ze ontzorgd worden.

Hans Renée, verantwoordelijk voor Sales en Recruitment binnen de IT Regisseur vult aan “Grip op IT vergt een diversiteit aan expertises. Er is bij onze klanten veel vraag naar: adviseurs, programma- en projectmanagers, architecten, contract- en service managers. Om klanten te ontzorgen is het noodzakelijk om door te groeien naar meer dan 20 partners.

Pijpers concludeert “Ik geloof in de kracht van samenwerking op basis van gelijkheid. De partners zijn daarom medeaandeelhouder. Met deze bijzonder samenwerkingsvorm, zetten we in op verdere groei van onze dienstverlening bij nieuwe klanten en in nieuwe branches.

De IT Regisseur is een onafhankelijk ICT advies en project management bureau. Onze klanten zijn directies en ICT managers in middelgrote bedrijven en (semi) overheidsinstellingen. Klanten die kiezen voor een persoonlijke op maat gemaakte benadering bij ICT regie en organisatievraagstukken. Zie ook: deitregisseur.nl.